ANTI-HAIR LOSS

Buy this
  • fra kr 297,00
100% SSL Secure

ANTI HÅRTAP SJAMPO

Spesielt tilpasset og utviklet til deg som sliter med hårtap. Sjampoen har en svært forfriskende og oppkvikkende virkning. Renser håret og hodebunnen på en skånsom måte, fjerner overflødig talg og døde hudceller somblokkerer hårsekker. Den stimulerer blodsirkulasjon, fremmer regenereringen av aktive, nye hårsekker og får dem til å produsere hår raskere, takket være den kombinerte virkningen av Glykol-nesle Ekstrakt, Arnica og Caspian.

Hvordan å bruke: Påfør i vått hår. Massasje en liten mengde inn i håret og hodebunnen. La virke i to minutter. Skyll godt. For best resultat anbefaler vi å bruke sjampoen to ganger per uke i 6 til 12 uker

Størrelse: 250 ml - 1000 ml


ANTI HÅRTAP LOTION

Aktive og naturlige ingredienser forebygger og begrenser hårtap allerede etter første påføring. Caspian Ekstrakten stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer regenereringen av aktive, nye hårsekker, og får dem til å produsere hår raskere.

Hvordan å bruke: Spre innholdet i ett hetteglass jevnt over hodebunnen. Massasjer forsiktig i minst tre minutter, og deretter gre håret som vanlig. Ikke skyll. For best resultat anbefaler vi å påføre lotionen i fuktig hår 2 ganger per uke i 6 til 12 uker.

Størrelse: 12x10 ml


MÅLRETTEDE HANDLING DRÅPER

Den innovative formelen konsentrerer sin virkning om de hudområdene som er blitt mest utsatt for skade slik at hårsekker får større evne til å absorbere næringsstoffer. Formelen er beriket med Tetreolje som virker antibakterielt og antiseptisk, og forebygger hårtap allerede etter første påføring. Forlenger levetiden til håret og fremmer tetthet.

Hvordan å bruke: Påfør et par dråper på hodebunnen daglig på kritiske områder, helst om kvelden når kroppen er i ro og bedre i stand til å absorbere produktet. Massasje forsiktig i noen minutter. Ikke skyll.


Størrelse: 50 ml